Weetjes en ideetjes
Wist je dat...
Geschreven door Claudia Visser   
vrijdag 22 november 2013 13:03

...onze " chocoladetaarten" van een Italiaans familiebedrijf afkomstig zijn

...deze ook in Italie zeer geliefd zijn

...zowel de nougat als de chocolade van de allerhoogste kwaliteit zijn

...maar dit eigenlijk voor al onze produkten geldt

 

...onze pasta's volgens de " al bronzo"  methode gemaakt worden

...dit betekent dat de pasta door bronzen mallen geperst wordt

...de pasta daardoor grover van structuur wordt waardoor de saus beter aan de pasta hecht

...dit een methode is die vroeger altijd werd toegepast

...95 % van de fabrieken in Italie de pasta tegenwoordig door rvs mallen perst

,..dit dus ten koste gaat van de kwaliteit

 
TIPS!
Geschreven door Claudia Visser   
zondag 10 november 2013 17:48

Doe onze heerlijke vijgen- of bosvruchtenbalsamico ook eens in de yoghurt of over je toetje, lekker!

 

RECEPTSUGGESTIE I LOVE ITALY-KRUIDEN

- fruit wat uitjes in een pan met een flinke scheut olijfolie

- bak wat spekreepjes uit en voeg deze toe

- voeg enkele eetlepels I love Italy kruiden toe en nog wat Toscaanse olijfolie 

Kook ondertussen lintpasta (spaghetti, tagliatelli of onze pappardelle); schud de pasta na het koken goed af en roer de kruidenolie met spekjes en uitjes erdoorheen.

Serveer het direct met warme groenten (bijv. sperzieboontjes) en een gegrild stukje vlees.

Buon appetito!!!

 

 


Contact

Sempre Sempre

Claudia Visser

info@sempre-sempre.nl

06 34 26 19 17

Copyright © 2020. Sempre-Sempre Kookgenot.. Designed by Shape5.com
06 34 26 19 17