Wat doen we

IMG 0606Sempre-Sempre heeft een uitgebreid aanbod van lekkere producten zoals pasta's, pastasauzen, olijfolie, dippers, tapenades en kruiden. Niet te vergeten ook de lekkerste balsamico, cacciatore worst en originele verse Italiaanse nougat. Alles van een hoge kwaliteit, ambachtelijk en betaalbaar. Wij streven naar producten waaraan geen onnodige smaak- en kleurstoffen zijn toegevoegd, zodat wij een zo natuurlijk mogelijk product kunnen aanbieden.

Je kunt alle producten in mijn winkeltje komen kopen of produkten bestellen via het contactformulier op deze site, of per mail. Je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord wanneer je de producten kunt afhalen.

Ook voor kadootjes ben je bij mij aan het goede adres; ik pak alles op een mooie, orginele manier in en maak ook, indien je dit wenst een culinair kadopakket van eventueel zelf te kiezen producten! 

Sempre-Sempre houdt rekening met het seizoen en heeft daarom een wisselend aanbod van producten. Tevens staan op bijna alle verpakkingen ook de toepassingen en tips in drie talen (waaronder Nederlands)

Kortom: laat je verrassen!!

 

High Tea


 

Contact

Sempre Sempre

Claudia Visser

info@sempre-sempre.nl

06 34 26 19 17

Copyright © 2020. Sempre-Sempre Kookgenot.. Designed by Shape5.com
06 34 26 19 17